om

behandlingen

Vi er glade for å introdusere revolusjonerende DiamondGlow® behandling nå tilgjengelig for første gang i Norge. 

Din Vei til Strålende Hud

DiamondGlow®behandlingen, utviklet av Allergan, har tatt verden med storm som en av de mest ettertraktede og effektive behandlingene innen estetisk medisin og hudpleie. Med sin nyskapende tilnærming og vitenskapelig baserte teknologi har DiamondGlow®revolusjonert måten vi oppnår sunn og strålende hud på.

En behandling så unik som du er – drevet av førsteklasse SkinMedica® Pro-Infusion-serumer.

 Se hvorfor DiamondGlow® er din nye lidenskap. 

Hva er DiamondGlow®?

 DiamondGlow®er en ikke-invasiv behandling og mye mer enn bare en vanlig ansiktsbehandling.  Denne banebrytende behandlingen går langt dypere enn overflaten og tilbyr en omfattende og skreddersydd løsning for hudens helse og utseende. Den skiller seg fra tradisjonelle ansiktsbehandlinger som kun fokuserer på overflaten, ved å benytte en patentert  3X1™ teknologi og diamantspiss som tilpasses din hud for å levere en effektiv og presis behandling.

Hvordan Fungerer Det? 

DiamondGlow®  kombinerer eksfoliering, vakuumteknologi og infusjon av målrettede SkinMedica® Pro-Infusion Serums for å rense dypt, fjerne døde hudceller, drenere og  tilføre næring til huden. Dette resulterer i en betydelig forbedring av generell hud helse, hudens tekstur, glød og hydrering. Behandlingen er skånsom og smertefri.

3X1™ Teknologi: Trippel Fordel i Én Behandling

Diamond Glow-behandlingen er bygget på en banebrytende tilnærming kjent som 3X1™ teknologi, som representerer en trifekt av fordeler for din hud. Denne avanserte teknologien tilbyr tre kritiske komponenter i én enkelt behandling, som alle jobber sammen for å forvandle hudens helse og utseende.

 1. Eksfoliering: Den første delen av 3X1™ teknologien er eksfoliering. Dette trinnet bruker en patentert diamantspiss som er spesialtilpasset din hudtype og behov. Diamantspissen fjerner skånsomt og effektivt døde hudceller og urenheter fra hudens overflate. Dette forbedrer ikke bare hudens tekstur og klarhet, men tillater også påfølgende behandlingsprodukter å trenge dypere inn i huden.
 2. Vakuum: Den andre komponenten i 3X1™ teknologien er vakuumteknologien. Etter eksfolieringen bruker Diamond Glow vakuumteknologi  for å fjerne de døde hudcellene og urenheter fra overflaten.Dette gir en grundig rens av huden og fjerner effektivt forurensninger og øvrig talg som kan tette porene og hindre en sunn hud funksjon og hudens mikrobiom. Vakuumteknologien øker mikrosirkulasjon og drenere som er en av de avgjørende for celle fornyelse og detox prosess. 
 3. Seruminfusjon: Det tredje og avgjørende trinnet i 3X1™ teknologien er infusjonen av målrettede SkinMedica® Pro-Infusion Serums. Når huden er forberedt gjennom eksfoliering og rens, blir aktive serum med høy konsentrasjon påført. Disse serumene er nøye utvalgt for å møte spesifikke hudbehov, for eksempel fuktighet, anti-aldrende fordeler eller lysere hudtone. Serumene penetrerer dypt i huden, og resultatene blir ofte merkbare umiddelbart etter behandlingen.

Samlet sett gir 3X1™ teknologien en omfattende tilnærming til hudpleie ved å rense, fornye og gi næring til huden på en skånsom og effektiv måte. Denne avanserte teknologien har gjort Diamond Glow-behandlingen til en populær løsning for de som søker en sunn og strålende hud.

Hvem egner seg behandling til ? 

DiamondGlow®behandlingen har vist seg å være svært effektiv for behandling av en rekke vanlige hudtilstander. Denne avanserte medisinske hudpleie prosedyren er spesielt designet for å håndtere følgende hudproblemer:

 1. Tørr hud: DiamondGlow®bruker avansert hydrering teknologi for å dypt fukte og fornye tørr hud, noe som etterlater den myk og glødende.
 2. Akne: Denne behandlingen kan bidra til å redusere akneutbrudd ved å rense porene grundig og redusere overflødig oljeproduksjon.
 3. RosaceaDiamondGlow®bidrar til å redusere rødhet, lindrer symptomer på rosacea og inflammasjon. 
 4. HyperpigmenteringDiamondGlow®er også effektiv for å forbedre hudens tone og redusere synligheten av pigmentflekker og ujevnheter.
 5. Fine linjer og rynker: Ved å eksfoliere huden og øke kollagenproduksjonen,  DiamondGlow®redusere utseendet på fine linjer og rynker, noe som fører til en jevnere hudtekstur.
 6. Elastose : Behandlingen kan også bidra til å stramme og løfte huden, noe som gir et mer ungdommelig utseende.

Hvem anbefales ikke å behandle 

 1. Akutte hudinfeksjoner: Hvis pasienten har en aktiv hudinfeksjon, som herpesutbrudd eller cystisk akne, bør behandlingen utsettes til infeksjonen er under kontroll.
 2. Solbrent hud: Behandlingen bør ikke utføres på solbrent hud, da dette kan forverre hudirritasjonen.
 3. Åpne sår eller skader: Å behandle områder med åpne sår, kutt eller hudskader bør unngås.
 4. Allergier: Pasienter med kjente allergier mot noen av ingrediensene som brukes i DiamondGlow-behandlingen bør rådføre seg med sin hudspesialist  før behandling.

Resultater som Snakker for Seg Selv

 DiamondGlow®behandlingen har raskt blitt favoritten blant de som søker en sunn og ungdommelig hud. De umiddelbare og varige resultatene inkluderer en klarere, jevnere og mer strålende hudtone. Den dype rensingen og infusjonen av aktive serum gir huden en sunn glød og en følelse av foryngelse.

Skreddersydd Omsorg for Vedvarende Resultater

Etter behandlingen gir vårt erfarne team av spesialister deg råd om en tilpasset  hjemmepleie rutine for å opprettholde og forsterke resultatene over tid. Dette sikrer at din skjønnhets reise fortsetter langt etter at behandlingen er fullført.

Opplev Diamond Glow i Dag

Er du klar til å avdekke hudens  fulle potensial og stråle som aldri før? Kontakt oss i dag for en uforpliktende konsultasjon og opplev magien av DiamondGlow®behandlingen fra Allergan. 

Velkommen til en verden av hud helse og med Diamond Glow fra Allergan.

om

behandlingen

om

behandlingen

 

Hvordan fungerer Sofwave

Dybden for behandling av rynker er 1,5 mm i midten av dermis. Vår unike, synchronous ultrasound parallel beam/superb teknologi generer varme helt ned. Det skal påvirkede behandlingsområdet og virke stimulerende på huden takket være neo-kollagenase  som skal øke og regenerere kollagenet i huden, noe som resulterer i en glatt, stram og rynkefri hud.

Hvorfor Sofwave 

Klinisk bevist teknologi 

Et klinisk multisenter- studie evaluerte effekten av Sofwave sin banebrytende teknologi på ansiktsrynker. De fleste pasientene som var med i undersøkelsen responderte med en svært forbedret eller betydelig forbedret hud etter 12 uker med kun en behandling.

Trygg og effektiv 

Synchronous ultrasound parallel beam/ superb- teknologi med integrert kjøling SOFCOOL sikrer en trygg behandling uten skader på epidermis eller hudlagene under.

Ikke – invasiv 

Ultralyd-energi passerer gjennom hudens overflate og varmer opp det mellom-dermale vevet med en presis dybde og temperatur for å påvirke kollagenfibrene. 

Behandler alle hudtyper og hudfarger 

Mørkere hudtype er mer utsatt for brannskader grunnet de ulike lysbaserte terapiene. Takket være ultralyd skal behandling være trygg og effektiv på alle hudtype. 

Rask 30-40 min.  behandlingstid 

Høy pasienttilfredshet I et klinisk-multisenter studier var 72 % av pasientene fornøyd med resultatet og vurderte det som forbedret til veldig mye forbedret.

Kontraindikasjoner : 

 • Åpne sår eller lesjoner i behandlingsområde 
 • Cystisk akne 
 • Pacemaker

Du bør vente med Sofwave hvis :

 • Du er gravid eller planlegger å bli gravid
 • Har født for mindre enn tre måneder eller ammer 
 • Har aktive eller systemiske infeksjoner
 • Lokal hudsykdom / eksem 

  Tar Isotretinoin eller andre retinoider iløpet av de siste seks månedene.

Hva kan du forvente etter behandlingen med Sofwave 

 • Erytem / Rødme umiddelbart etter behandlingen
 • Moderat ubehag kan oppleves under behandlingen 
 • Ubehag etter prosedyren er også mulig. Det går vanligvis over etter noen få dager. 

Ingen alvorlige bivirkninger ble observert under den kliniske studien av sofwave-systemet.

Sofwave priser

Ansikt 21.000kr
Nedre ansikt 11.900kr
Hals 13.000kr
Panne/ øyelokksløft 10.900kr
Brystområdet 21.000kr
Dobbelthake 11.500kr
Under øynene 8000kr
Rynker overleppe 4000kr

 

om

behandlingen

 
Dette kan behandling med toksin:
 • Sinnarynke 
 • Pannelinjer 
 • Kråketær, smilelinjer  
 • Sur munn 
 • Øyenbrynsløft 
 • Masseter / tanngnissing 
 • Gummysmile / tannkjøttsmil

Områder 4400kr
Tre områder 5900kr
Masseter 4400kr
Lip flip 1990kr

om

behandlingen

 
Fordeler:
 • Øker oksygenering i huden
  Reduserer tretthet
  Aktiverer lymfedrenasje i ansiktet
  Forbedrer blodsirkulasjon og styrker ansiktsmuskulaturen
  Reduserer poser under øynene og lysner mørke ringer
  Forebygger akne og eksem hud.

om

behandlingen

 
Fordeler:
 • Reduserer fine linjer 
 • Minimerer porer 
 • Stimulerer kollagenproduksjonen
 • Forbedrer hudtone og tekstur 
 • Synlig forbedret hudtekstur
 • Passer for både menn og kvinner i alle hudtoner.
 •  
 • Andre behandlingsområder: hals, dekolletage og spesifikke områder på kroppen.
 • Du bør vente med Microneedling dersom:
 • Du har infeksjon og bruker antibiotika 
 • Er gravid eller ammer 
 • Hvis du har herpes / munnsår 
 • Har tatt rynkereduserende injeksjoner eller laserbehandling (4 uker ventetid).

Microneedling:  2500kr
Microneedling + mesoterapi og kjemisk peeling:  3490kr

om

behandlingen

 
Fordeler:
 • Jevnere hudtone 
 • Mindre synlige linjer
 • Forbedret blodsirkulasjon
 • Mindre synlige poser under øynene 
 • Øker produksjon av kollagen og elastin 
 • Sunn og glødende hud

om

behandlingen

 
Fordeler:
 • Renser huden i dybden
 • Virker beroligende og regenererende 
 • Reduserer synlighet av porene

om

behandlingen

 
Resultat er en sunn og vitaliserende hud.

våre

Ansiktsbehandlinger

Diamond Glow® 

Vi er glade for å introdusere revolusjonerende DiamondGlow® behandling nå tilgjengelig for første gang i Norge.  Din Vei til Strålende...

GREEN PEEL® THE POWER OF NATURE

Green Peel® er medisinsk  peeling, utviklet på 100 % naturlige virkestoffer, en real treningsøkt som optimaliserer hudens funksjoner fra innerst til ytterst til økt styrke, sunnhet og spenst.

Sofwave ansiktsløft 

Fra midten av 20 årene begynner kollagen og elastinet å brytes ned  – noe som får frem rynker og slapp, hengende hud

Rynkereduserende behandling med botox (TOKSIN)

Behandling med toksin er rask, trygg og effektiv behandling som skal redusere rynker og fine linjer i ansiktet ved å roe ned muskelaktiviteten

Harmony face signaturbehandling for gravide og ammende

Harmony face-behandling består av lymfedrenasje utført med unike massasjeteknikker som har som mål å aktivere ulike lymfesystemer i ansiktet.

Microneedling

Microneedling er en avansert form for behandling. Målet er å stramme, løfte og forynge hude

Age glow elements facial 

Sunn hud er synonymt med skjønnhet, og vi vet fra før at balansen mellom talgproduksjon og fukt har av essensielle betydning for huden.

Clarity Facial Dr. Gross 

Ansiktsbehandling med dyprensende, aktive ingredienser som brukes dersom du har høy talgproduksjon, uren- og problematisk hud

våre

Kroppsbehandler

Norges første sertifiserte madero og brasiliansk madero terapeut

Brazilian touch maderoterapi  er en kroppskonturering  og anti cellulitt behandling. Behandling utføres ved hjelp av vakumnkopper  i forskjellige størrelser, spesielt designet for å tilpasse seg forskjellige deler av kroppen.

Manuell lymfedrenasje 

Lymfedrenasje er en skånsom massasje som påvirker lymfevæsken rundt i kroppen. Væsken i lymfesystemet skal hjelpe til med å fjerne avfall og giftstoffer fra kroppsvevet.

Madero

Maderoterapi er den mest naturlige metoden for kroppsforming og cellulitt fjerning. Tilstrekkelige madero-elementer skaper et intenst press mot huden som skal påvirke cellulitter og avfallstoffer.

Cellulitt behandling med trykkbølge / Awt

Cellulitter og lokalisert fettvev er ufullkommenheter som påvirker mange kvinner uavhengig alder

vår

anmeldelser

Katarzyna Baranska
Katarzyna Baranska
2024-01-03
I’m Melissa’s client for nearly 7 years and it’s her amazing knowledge and individual treatment that makes me come back everything. The clinic is a cosy and intimate place where you can really feel being take care off.
Adelina Daci
Adelina Daci
2023-12-30
Melisa er en fantastisk, profesjonell og dyktig hudpleier. Hun er levende engasjert i det hun driver med og har masse erfaring. Jeg har nå gått til henne i flere år og det vil jeg fortsette med.
Deniel Velagic
Deniel Velagic
2023-12-21
Ærlig, dyktig og seriøs. Anbefales på det sterkeste 👍
vår

instagram

Åpningstider
Mandag - Fredag

10 - 18

Lørdag

etter avtale

Kontakt oss
Ring oss

486 25 568

Send oss ​​en e-post

post@mediestetic.no

besøk oss
Adresse

Josefines gate 30, 0351 Oslo

Vi har gode parkeringsfasiliteter mot avgift. Trykk og buss 50 meter.