Din Vei til Strålende Hud


DiamondGlow®behandlingen, utviklet av Allergan, har tatt verden med storm som en av de mest ettertraktede og effektive behandlingene innen estetisk medisin og hudpleie. Med sin nyskapende tilnærming og vitenskapelig baserte teknologi har

DiamondGlow®revolusjonert måten vi oppnår sunn og strålende hud på.

En behandling så unik som du er – drevet av førsteklasse SkinMedica® Pro-Infusion-serumer.
 Se hvorfor DiamondGlow® er din nye lidenskap.

Hva er DiamondGlow®?


DiamondGlow®er en ikke-invasiv behandling og mye mer enn bare en vanlig ansiktsbehandling.  Denne banebrytende behandlingen går langt dypere enn overflaten og tilbyr en omfattende og skreddersydd løsning for hudens helse og utseende. Den skiller seg fra tradisjonelle ansiktsbehandlinger som kun fokuserer på overflaten, ved å benytte en patentert  3X1™ teknologi og diamantspiss som tilpasses din hud for å levere en effektiv og presis behandling.

Hvordan Fungerer Det?


DiamondGlow®  kombinerer eksfoliering, vakuumteknologi og infusjon av målrettede SkinMedica® Pro-Infusion Serums for å rense dypt, fjerne døde hudceller, drenere og  tilføre næring til huden. Dette resulterer i en betydelig forbedring av generell hud helse, hudens tekstur, glød og hydrering. Behandlingen er skånsom og smertefri.

3X1™ Teknologi: Trippel Fordel i Én Behandling


Diamond Glow-behandlingen er bygget på en banebrytende tilnærming kjent som 3X1™ teknologi, som representerer en trifekt av fordeler for din hud. Denne avanserte teknologien tilbyr tre kritiske komponenter i én enkelt behandling, som alle jobber sammen for å forvandle hudens helse og utseende.

1. Eksfoliering:


Den første delen av 3X1™ teknologien er eksfoliering. Dette trinnet bruker en patentert diamantspiss som er spesialtilpasset din hudtype og behov. Diamantspissen fjerner skånsomt og effektivt døde hudceller og urenheter fra hudens overflate. Dette forbedrer ikke bare hudens tekstur og klarhet, men tillater også påfølgende behandlingsprodukter å trenge dypere inn i huden.

2. Vakuum:


Den andre komponenten i 3X1™ teknologien er vakuumteknologien. Etter eksfolieringen bruker Diamond Glow vakuumteknologi  for å fjerne de døde hudcellene og urenheter fra overflaten.Dette gir en grundig rens av huden og fjerner effektivt forurensninger og øvrig talg som kan tette porene og hindre en sunn hud funksjon og hudens mikrobiom. Vakuumteknologien øker mikrosirkulasjon og drenere som er en av de avgjørende for celle fornyelse og detox prosess.

3. Seruminfusjon:


Det tredje og avgjørende trinnet i 3X1™ teknologien er infusjonen av målrettede SkinMedica® Pro-Infusion Serums. Når huden er forberedt gjennom eksfoliering og rens, blir aktive serum med høy konsentrasjon påført. Disse serumene er nøye utvalgt for å møte spesifikke hudbehov, for eksempel fuktighet, anti-aldrende fordeler eller lysere hudtone. Serumene penetrerer dypt i huden, og resultatene blir ofte merkbare umiddelbart etter behandlingen.

Samlet sett gir 3X1™ teknologien en omfattende tilnærming til hudpleie ved å rense, fornye og gi næring til huden på en skånsom og effektiv måte. Denne avanserte teknologien har gjort Diamond Glow-behandlingen til en populær løsning for de som søker en sunn og strålende hud.

Hvem egner seg behandling til ?


DiamondGlow®behandlingen har vist seg å være svært effektiv for behandling av en rekke vanlige hudtilstander. Denne avanserte medisinske hudpleie prosedyren er spesielt designet for å håndtere følgende hudproblemer:

Tørr hud: DiamondGlow®bruker avansert hydrering teknologi for å dypt fukte og fornye tørr hud, noe som etterlater den myk og glødende.
Akne: Denne behandlingen kan bidra til å redusere akneutbrudd ved å rense porene grundig og redusere overflødig oljeproduksjon.
Rosacea:  DiamondGlow®bidrar til å redusere rødhet, lindrer symptomer på rosacea og inflammasjon. 
Hyperpigmentering:  DiamondGlow®er også effektiv for å forbedre hudens tone og redusere synligheten av pigmentflekker og ujevnheter.
Fine linjer og rynker: Ved å eksfoliere huden og øke kollagenproduksjonen,  DiamondGlow®redusere utseendet på fine linjer og rynker, noe som fører til en jevnere hudtekstur.
Elastose : Behandlingen kan også bidra til å stramme og løfte huden, noe som gir et mer ungdommelig utseende.

Hvem anbefales ikke å behandle


Akutte hudinfeksjoner: Hvis pasienten har en aktiv hudinfeksjon, som herpesutbrudd eller cystisk akne, bør behandlingen utsettes til infeksjonen er under kontroll.
Solbrent hud: Behandlingen bør ikke utføres på solbrent hud, da dette kan forverre hudirritasjonen.
Åpne sår eller skader: Å behandle områder med åpne sår, kutt eller hudskader bør unngås.
Allergier: Pasienter med kjente allergier mot noen av ingrediensene som brukes i DiamondGlow-behandlingen bør rådføre seg med sin hudspesialist  før behandling.

Resultater som Snakker for Seg Selv


DiamondGlow®behandlingen har raskt blitt favoritten blant de som søker en sunn og ungdommelig hud. De umiddelbare og varige resultatene inkluderer en klarere, jevnere og mer strålende hudtone. Den dype rensingen og infusjonen av aktive serum gir huden en sunn glød og en følelse av foryngelse.

Skreddersydd Omsorg for Vedvarende Resultater Etter behandlingen gir vårt erfarne team av spesialister deg råd om en tilpasset  hjemmepleie rutine for å opprettholde og forsterke resultatene over tid. Dette sikrer at din skjønnhets reise fortsetter langt etter at behandlingen er fullført.

Opplev Diamond Glow i Dag Er du klar til å avdekke hudens  fulle potensial og stråle som aldri før? Kontakt oss i dag for en uforpliktende konsultasjon og opplev magien av DiamondGlow®behandlingen fra Allergan. 

Velkommen til en verden av hud helse og med Diamond Glow fra Allergan.